بیمه بدنه خودور یکی از انواع بیمه نامه های اختیاری می باشد، به علت افزایش قیمت قطعات یدکی خودرو، روز به روز متقاضیان خرید آنلاین بیمه بدنه افزوده می شود. با خرید بیمه بدنه می توانید خسارت های احتمالی به بدنه خودرو را جبران نمایید، آتش سوزی، سرقت، تصادف، سقوط اشیاء گوناگون از ارتفاع روی خودرو، طوفان یا سیل از صدماتی هستند که ممکن است به خودروی شما وارد شوند. اگر طی یک تصادف، به خودروی دیگری خسارت وارد کنید، بیمه شخص ثالث خسارت این صدمه را به طرف مقابل پرداخت می کند. ولی خسارت هایی که به خودرو راننده مقصر وارد می شود را بیمه بدنه جبران می نماید. پس بنابراین خرید و تهیه بیمه بدنه برای دارندگان خودرو بسیار ضروری می باشد از طریق لینک وارد شوید . بطور مثال اگر راننده خودروی مقصر، از صحنه تصادف فرار کند، بیمه بدنه؛ میزان خسارت وارد شده به خودروی شما را جبران و پرداخت می کند. اما اگر خودروی شما لاکچری و یا نامتعارف باشد، بیمه شخص ثالث راننده مقصر، کل خسارت وارد شده را جبران نخواهد کرد. اجباری در تهیه بیمه بدنه نیست ولی با توجه به تورم و افزایش قیمت قطعات انواع مدل های خودرو، جبران و پرداخت خسارات احتمالی در هنگام تصادف کار آسانی بنظر نمی آید. با تهیه بیمه بدنه، می توانید تا حد زیادی، هزینه های پرداخت خسارت را کاهش دهید به همین دلیل خرید بیمه بدنه به تمامی مالکان و دارندگان انواع خودرو پیشنهاد می شود. بیمه امروزه تبدیل به یک صنعت بسیار بزرگ در دنیا شده و در صنعت خودرو و خودروسازی نیز جایگاه خوبی پیدا کرده است. در زمینه بیمه با اصطلاحات خاصی مواجه می شویم که هر کدام از آنها مسئولیت های خاصی برای طرفین دارند. در بخش بعدی به توضیح برخی از این اصطلاحات و کاربرد آنها می پردازیم. با ما همراه باشید.
برای درک بیشتر از اصطلاحات مخصوص بیمه بدنه خودرو، نکات مرتبطی ارائه می شود.
بیمه گر: بیمه گر به شرکت بیمه ای گفته می شود که قرارداد بیمه بدنه را با بیمه گذار منعقد کرده است و در برابر دریافت حق بیمه، خسارت ها و صدمات احتمالی خودرو را جبران و پرداخت می کند.
بیمه گذار: به مالک خودرو که شخص حقیقی یا حقوقی است، بیمه گذار می گویند. بیمه گذار بیمه بدنه را با بیمه گر منعقد می نماید و متعهد می شود که حق بیمه پرداخت نماید.
ذینفع: به فردی ذینفع گفته می شود که براساس درخواست بیمه گزار، نام وی در متن بیمه نامه ذکر می شود و خسارت های احتمالی به وی پرداخت می گردد. ذینفع معمولا مالک خودرو یا بیمه گذار است.
حق بیمه: بیمه گذار در ازای دریافت کردن پوشش بیمه بدنه، موظف است که به بیمه گر حق بیمه پرداخت کند. عواملی مانند ارزش خودرو، مدت اعتبار بیمه نامه، نوع خودرو و میزان پوشش بیمه ای، در تعیین حق بیمه تاثیرگذار هستند. برای اطلاع از جزئیات دقیق تر این مطالب می توانید با مشاوران بیمه خودرو صحبت کنید.
موضوع بیمه: خودرویی که بیمه گزار آن را بیمه می کند را موضوع بیمه می نامند. همچنین لوازم و قطعاتی که براساس کاتالوگ خودرو به خریدار تحویل داده می شود و یا در متن بیمه نامه درج می گردد را موضوع بیمه می گویند.
فرانشیز بیمه بدنه: فرانشیز بیمه بدنه خودرو، بخشی از خسارت است که بیمه گر در قبال پرداخت آن تعهدی ندارد و این خسارت به عهده بیمه گذار می باشد. میزان و مبلغ فرانشیز در شرکت های گوناگون بیمه، متفاوت و متغییر است و هر کدام از این شرکت ها، قوانین و اصول متفاوتی دارند.
مدت زمان اعتبار بیمه نامه: مدت زمان اعتبار بیمه نامه بدنه، مدت زمانی که بیمه نامه هنوز معتبر است و در طول این مدت، بیمه گر صدمات وارد شده احتمال خودرو را پرداخت و جبران می کند. در بیمه نامه، مدت زمان اعتبار بیمه نامه مشخص و درج می شود.
بیمه بدنه اصلی خودرو به مدت یک سال صادر می گردد اما انواع متفاونی از بیمه بدنه خودرو وجود دارند که هر کدام از آنها، کاربرد مختص به خود را دارند. به انواع بیمه نامه برای بدنه خودرو اشاره می نماییم: •
مالکانی که از خوروی خود استفاده چندانی ندارند، می توانند به صورت کیلومتری بیمه بدنه را خریداری نمایند. حق بیمه در این وضعیت مطابق با میزان کیلومتری محاسبه می شود که خودرو آن را طی کرده باشد که البته این نوع بیمه برای مالکان خودرو بسیار باصرفه است. •
این نوع بیمه برای مالکانی مناسب است که قصد اجاره خودروی گران قیمت برای برخی از مراسم خاص دارند. این بیمه نامه خسارت های احتمالی وارد شده در حوادث را به خودرو اجاره ای پرداخت می نماید. بیمه در همه شرایط نکات و قوانین مناسبی دارد. •
خودرورهایی که 10 سال یا حتی بیشتر، از زمان تولید گذشته باشند، مجاز به استفاده از بیمه بدنه خودرو مدل پایین هستند. ماشین های مدل پایین هم مشمول خدمات بیمه می شوند. • خسارت و صدمات خودروی نامتعارف اگر قیمت خودرویی در سال 1403 بیش از 800 میلیون تومات باشد، در ردیف خودروهای نامتعارف و لاکچری قرار می گیرد و چنانچه این خودرو با خودروی دیگر تصادف کند و میزان سقف پوشش بیمه شخص ثالث آن خودرو کمتر از خسارت های وارد شده باشد، می بایست از بیمه بدنه خود استفاده کند.
حوادثی که هزینه آن توسط شرکت های بیمه پرداخت می شود را پوشش بیمه بدنه می گویند. بیمه بدنی دارای دو نوع پوشش تکمیلی و پوشش اصلی هستند. پوشش های نوع اصلی در همه شرکت های بیمه مشابه و یکسان هستند وحتی در حداقل حالت ها هم ارائه می شود. این پوشش، خسارات و صدمات وارد شده به بدنه خودرو را طی حوادثی جبران پرداخت می کنند. حوادثی مانند سرقت کلی خودرو، خسارات ناشی از انتقال و نجات خودرو و خسارت لاستیک و باطری جزو پوشش های اصلی بدنه خودرو هستند. در مقابل آن پوشش های تکمیلی بدنه بیمه عبارتند از هزینه ایاب و ذهاب، سرقت قطعات، شکست شیشه خودرو، نوسانات و تغییرات قیمت، رنگ، اسیدپاشی و مواد شیمیایی، کشیدن خط روی بدنه از پوشش های تکمیلی بیمه بدنه خودرو هستند. هر کدام از این پوشش های تکمیلی بدنه خودرو دارای نکات ظریف و دقیقی است که می توانید با کارشناسان بیمه بدنه خودرو تماس بگیرید.